Per qualsevol dubte que tinguis o que vulguis informar-te sobre qualsevol cosa, envia’ns el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb vosaltres el més ràpid possible.

HORARIS

De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 

CONTACTE

admin@clinicapijoan.com
93 460 33 40

On som?

Carrer de Guifré 168-170
08914 Badalona

Estem situats just a la cantonada amb el carrer Sagunt, molt aprop de la plaça de la Plana i de la Plaça Pep Ventura.

TRANSPORT PÚBLIC

METRO

Parada de metro de Pompeu Fabra (L2). Baixeu per Avinguda Sant Ignasi de Loiola i gireu a la dreta per carrer Guifré, passant el carrer Conquesta fins a l’alçada del carrer Sagunt.

RODALIES DE RENFE

Estació de Badalona (R1). Desplaceu-vos pel carrer Sant Isidre, gireu a l’esquerra per Avinguda Sant Ignasi de Loiola, fins a carre Guifré. Gireu a l’esquerra, passeu carrer Conquesta, i arribeu fins al 168-170

BUS

Parada: Progrés – Güell i Ferrer (B29 – B26 – B3 – B4)
Parada: Roger de Flor – Alfons XII (B29 – B26 – B5)
Parada: Sant Ignasi de Loiola – Pl. del Rector Rifé (B33 – B44 – B26 – B1 – B3 – B4 – B7 – B6)

VEHICLE PRIVAT

Podreu aparcar fàcilemnt en els parkings més propers, com són el Parking Saba La Plana (de la plaça de la Plana), al Parking Mercat Nou (del carrer Alfons XII ) o el Parking Marina (carrer de Marina).

SI VENIU PER L’AUTOPISTA DEL MARESME, C-31:

Sortida 3 cap a Sant Adrià de Besòs/Badalona Sud. Incorporeu-vos a Avinguda del Marquès de Mont-Roig/N-II. A la rotonda, agafeu la segona sortida per Carrer de Pau Claris. Gireu a la dreta per Avinguda d’Alfons XIII  Gireu a la dreta per Carrer de Sagunt. Gireu a l’esquerra a la tercera cruïlla a Carrer de Guifré.

SI VENIU PER LA B-20/B-20:

Sortida 21 cap a Badalona Centre/Montigalà/Montcada i Reixac. Incorporeu-vos a Avinguda de Conflent. Gireu a la dreta per Avinguda Martí Pujol 1,8 km. Gireu a la dreta per Carrer d’Ignasi Iglesias. Continueu a Carrer d’Alfons XII. Gireu a l’esquerra per Carrer de Sagunt. Gireu a l’segona esquerra a Carrer de Guifré.