La higiene oral adequada s’ha de realitzar després de cada àpat. A més és necessari realitzar revisions periòdiques a Clínica Pijoan perquè es verifiqui la situación de salut i per prendre mesures personalitzades en cas que no es mantingui, ja que la detecció precoç de la càries i dels problemes periodontals simplifica el seu tractament.

A Clínica Pijoan tractem la salut bucodental a través dels principis de l’Odontologia Mínimament Invasiva.

La càries i les malalties periodontals són unes malalties molt freqüents, el 95 % de la població ha patit càries dental, i el 70 o 80 % de la població presenta algun grau de malaltia periodontal. Aquestes dues malalties necessiten un tractament preventiu per controlar-les.

Diagnosi
i prevenció

El diagnòstic precoç ens permet detectar lesions i determinar el risc que n’apareguin d’altres en un futur. En prevenir l’inici d’una malaltia reduïm els tractaments en el futur immediat. La detecció precoç i la prevenció és la millor inversió que tots podem fer.

PREVENCIÓ DE CÀRIES I MALALTIES PERIODONTALS

La millor forma de prevenir la càries i la malaltia periodontal és mantenir una correcta higiene bucal, per controlar els nivells de placa dental. Però en persones predisposades, malgrat una correcta higiene bucal, pot produir-se la malaltia. La higiene bucal personal s’ha d’acompanyar de revisions periòdiques a Clínica Pijoan perquè es pugui realitzar un diagnòstic precoç de la malaltia en cas que sigui present.

AVANTATGES PEL PACIENT D’UTILITZAR L’ODONTOLOGIA MÍNIMAMENT INVASIVA
  • Menys dolor
  • Visites més curtes
  • Menor cost econòmic
  • Reduccio del risc d’infeccions
  • Allargament del cicle de vida de la boca
  • Nivells més alts de salut i qualitat de vida

T’atendrem encantats al 93 460 33 40
de Dilluns a Divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h,
o envia’ns un e-mail al admin@clinicapijoan.com