Emblanquiment

Quant fa que no llueixes dents en una foto? Si el color és el problema, nosaltres podem descobrir el teu somriure de Hollywood en una hora. Un tractament personalitzat per aconseguir els millors resultats.

A la Clínica Pijoan treballem amb vuit sistemes diferents d’emblanquiment, el que ens permet adaptar-nos a les característiques particulars de cada pacient. Així, combinant tècniques d’emblanquiment diferents, aconseguim el color desitjat en menys d’una tercera part del temps que es triga amb les tècniques convencionals.

Gràcies a les nostres tècniques d’emblanquiment d’última generació podem retornar al teu somriure un aspecte més juvenil, brillant i sa.

EN QUÈ CONSISTEIX L’EMBLANQUIMENT?

La tècnica emprada a la Clínica Pijoan és simple, poc invasiva i econòmica.

TRIA EL TEU COLOR
Abans de començar el tractament, t’oferim una fotografia detallada del canvi proposat a través d’un sistema d’imatges per ordinador. Un mètode altament eficaç per evitar sorpreses i desenganys.

La tècnica consisteix en la utilització de peròxid d’hidrògen a diferents concentracions. Activant-lo amb llum freda accelerem el procés, i així aconseguim un control més gran sobre el color i la lluminositat de la dent i rebaixem el color de la dent entre 4 i 12 graus en cada tractament.

«Oferim quatre opcions per a modificar el color del somriure”, explica el Dr. Pijoan. A banda de l’emblanquiment, també oferim composites, carilles de porcellana i corones.

Informa-te’n sense compromís!

Els especialistes en somriures coneixem el valor de millorar i potenciar el teu somriure. Milloraràs la teva salut, la teva autoestima i la teva felicitat.

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres sistemes d’emblanquiment, contacta amb la Noèlia, la coordinadora del centre, per telèfon, trucant al 93 460 33 40, a través del formulari de contacte o bé via mail a l’info@clinicapijoan.com