Implants

Els implants dentals han revolucionat la forma de poder millorar
la boca de totes les persones.

Tipusd’Implants

IMPLANT PER UNA
O DIVERSES DENTS
IMPLANT INSTANTANI I
DENT INSTATÀNIA
IMPLANTS SENSE SUTURA
O MÍNIMAMENT INVASIUS
IMPLANTS I
DENTS EN UN DIA
TÈCNIQUES
D’AUGMENT OSSI

IMPLANT PER UNA
O DIVERSES DENTS

És un tractament molt ràpid, sense dolor i de recuperació excel·lent.
El resultat final de l’implant i la nova dent sembla, se sent i funciona
com les dents pròpies.

Mai deixem el pacient sense dents durant el tractament d’implants. No hi ha cap raó perquè un implant ben unit a l’os i ben mantingut no duri tota la vida.

És important rehabilitar les dents absents ja que com menys dents tinguem per menjar, més tensió i estress es concentra en les dents remanents i es reduirà la seva vida.

AVANTATGES

Se senten com les dents naturals.

Es fixen de forma segura a la teva boca.

No pateixen sensibilitat al fred ni a la calor.

Els implants mai poden presentar càries.

Preserven l’os.

IMPLANTS I DENTS
EN UN DIA

En poques hores, el pacient pot sortir de la clínica amb unes dents d’alt nivell estètic i totalment fixes sobre els implants acabats de col·locar.

Mitjançant aquesta tècnica immediata, el pacient pot gaudir d’unes dents fixes i estètiques sobre els implants recentment col·locats, a les poques hores de la intervenció. D’aquesta forma recupera immediatament la salut, l’estètica i la masticació.

Un dels principals avantatges és que la majoria de pacients fan una vida normal a les 24 o 48 hores del tractament.

Els resultats excel·lents de la tècnica es basen en molts estudis científics que demostren que els implants dentals s’uneixen a l’os, en perfectes condicions i amb percentatges d’èxit altíssims sota forces de masticació.

Els pacients fan una vida normal
a les 24 o 48 hores del tractament.

A Clínica Pijoan les solucions amb implants estan dirigides pel Dr. Pijoan Monné, un dels dentistes amb més experiència en la realització de casos d’implants i dents en un dia de Catalunya, per la quantitat de pacients tractats des de 2006 i pels professors amb qui s’ha format i es continua formant constantment.

IMPLANTS
SENSE SOTURA

Oferim implants sense sutura, coneguts també com implants mínimament invasius. Una tècnica que ens permet col·locar els implants i les dents provisionals el mateix dia i sense necessitat de cap punt de sutura.

Un sofisticat programa informàtic que reconstrueix tridimensionalment l’os del pacient.

El Dr, Pijoan Monné estudia la millor ubicació per a cada implant i dissenya una fèrula de resina personalitzada que ens orienta durant la colocació dels implants.

Les dents es poden col·locar una hora després de la intervenció

La implantologia es basa en l’osteointegració, que consisteix en una forta unió entre el titani i l’os. Aquest procés permet crear una nova dent, amb unes propietats molt bones i una base molt forta, estable i duradora que, a més, permet gaudir de confort, funcionalitat, bellesa i salut.

AVANTATGES
  • Absència de molèsties postoperatòries
  • Reducció del temps de la intervenció en un 50%
  • Supressió del temps d’espera entre la col·locació dels implants i la de les dents.

TÈCNIQUES
D’AUGMENT OSSI

No tens os suficient? Si t’han dit que no tens os suficient per implants dentals, no desesperis, la Clínica Pijoan està especialitzada en casos com el teu.

Augment d’ossi guiat

Aquest procediment es realitza en el mateix moment de la col·locació. No seràs conscient del procediment a no ser pel fet que es necessiten 10 o 15 minuts més del temps normal de col·locació. L’os s’afegeix al voltant de l’implant on es presenten les deficiències d’os natural. Aquest os nou ajudarà a mantenir l’estètica de la corona sobre l’implant que apareixerà a través de la geniva.

Elevacio de sinus

L’os que dóna suport a la cara no és compacte sinó que presenta espais d’aire coneguts com sinus. Els sinus estan situats sobre les arrels de les dents posteriors del maxilar supeiror. Quan es perd una d’aquestes dents posteriors superiors, el terra del sinus maxil·lar es desplaça en la posició de les arrels de la dent perduda.

T’atendrem encantats al 93 460 33 40
de Dilluns a Divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h,
o envia’ns un e-mail al admin@clinicapijoan.com