Les claus de l’èxit?

Principalment l’equip humà i una atenció integral. Dins la nostra clínica disposem de tota la tecnologia necessària i d’un equip de metges especialitzats per evitar que haguem d’externalitzar cap pràctica ni tractament. Clínica Pijoan s’ocupa de tot per tal de garantir el teu somriure.

Sobre nosaltres

Creadors de somriures, aquesta és la definició amb què ens sentim més còmodes.

10.000 pacients atesos amb extraordinaris resultats resumeixen la nostra feina de 30 anys. Un èxit que radica en la combinació d’experiència i especialització. Especialització que es transforma en beneficis per als nostres pacients i ens permet tenir els preus més competitius.

Equip de professionals

DR. ANTONI PIJOAN I CALONGE

Director i fundador de la Clínica Pijoan. Llicenciat en Medicina i cirugia per la Universitat de Barcelona en juny de 1980. Especialista en estomatología per la Universitat de Barcelona, Escola d’Estomatologia 1982. Més de 30 anys d’experiència solucionant malalties bucodentals.

DRA. ALICIA FERRER I CODINA

Llicenciada en odontologia per la Universitat de Barcelona. Postgrau en ortodòncia i ortopèdia dentofacial per la Universitat de Nova York (USA). Màster en ortodòncia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació universitària en el sistema ortodòncia Invisalign en la Universitat de Nova York (USA). Curs de perfeccionament del sistema ortodòncia Lingual Incognito a Paris. 

Dr. ANTONI PIJOAN I MONNÉ

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona 2001. Màster en Odontologia integrada d’adults per la Universitat de Barcelona. Instructor en el Màster Odontologia Integrada. Instructor de cursos intensius de periodòncia i implantologia per la Universitat de Barcelona. Pràctica privada en periodòncia, pròtesis i implants.

DRA. LARA CONCELLON

Llicenciada en odontologia per la Universitat de Barcelona. Màster en odontopediatria per la Universitat de Barcelona. Pràctica exclusiva en odontologia infantil i pacients especials.

CARME MONNÉ

Higienista dental. Formada en tractaments periodontals i de rehabilitació. Fundadora i directora de la Clínica Pijoan.

JOANA RIBAS

Higienista dental.

DORI JIMÉNEZ

Higienista dental. Instrumentista en cirurgia d’implants. Formació continuada en control de malalties periodontals i rehabilitació protèsica. Forma part de l’equip de la Clínica Pijoan des de l’any 2007.

ESTEFANIA GAUTO

Higienista dental.

Filosofia

A Clínica Pijoan volem trencar les idees incòmodes de visitar el dentista.
Mirem el món d’una forma positiva i ens agrada escoltar i compartir totes les experiències.

Som conscients de la necessitat d’una boca sana i bonica però tambè de millorar la salut física i mental dels nostres pacients.

Ens definim com una combinació de clínica d’especialistes i clínica familiar. Clínica d’especialistes perquè els professionals ofereixen i realitzen les millors i últimes solucions. Clínica familiar perquè tenim cura de tots els membres d’una família amb afecte i cuidant l’experiència dels pacients abans, durant i després d’estar a Clínica Pijoan.

L'ENTORN

Clínica Pijoan ha estat concebuda com una clínica en què el pacient se senti còmode i gaudeixi d’un ambient relaxat, tranquil i de màxima confiança des del moment que entra per la porta, durant la seva visita i fins i tot després d’abandonar el centre.

EL TRACTAMENT

El nostre departament de coordinació clínica farà que els especialistes treballin en equip i t’acompanyaran durant tot el tractament perquè coneguis cada un dels passos i tractaments que necessitis.

EL TRACTE

La Clínica Pijoan disposa d’unes instal·lacions de 200 m2 dedicats exclusivament a la salut bucodental. Tenim un jardí mediterrani per ajudar a relaxar-nos i donar el benestar necessari per rebre un tractament odontològic sense estrés.

EL PREU

Volem oferir “l’excel·lència i l’exclusivitat a les persones que ho vulguin”, aportant el millor de la medicina privada amb els avantatges d’oferir un tractament odontològic complet. No sóm una franquícia, ni una asseguradora, no obstant això, els nostres preus són competitius com els seus.

T’atendrem encantats al 93 460 33 40
de Dilluns a Divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h,
o envia’ns un e-mail al admin@clinicapijoan.com

Espais de tractament

Tots els gabinets de Clínica Pijoan estan dotats amb l’última tecnologia, per posar a disposició dels nostres pacients la més alta qualitat en un entorn clínic. Els nostres espais tenen un disseny molt acurat i totalment conseqüent amb la filosofia Clínica Pijoan.  Una de les nostres idees és canviar la perceció del gabinet dental. El gabinet dental és un espai on el pacient rep la energia dels nostres professionals per millorar el seu estat dental i anímic. És el punt màgic on tot l’equip de Clínica Pijoan hem de demostrar el que oferim als nostres pacients.

Àrea de recepció i el petit saló

Et rebem en un espai agradable per fer-te sentir especial des del primer instant on el Et rebem en un espai agradable per fer-te sentir especial des del primer instant. El nostre personal de recepcio farà que et sentis com a casa. El petit saló és un espai reservat on mentre esperes la visita pots fer una lectura de les últimes revistes de tendències..

Jardí mediterrani

Per a l’equip de Clínica Pijoan el Mediterrani significa molt, el mar i la muntanya de casa nostra. Amb l’olivera com a eix central volem aconseguir un espai de reflexió, meditació ple d’armonia i vida.

Dins el jardí hem incorporat uns amics de la família, els gnoms que ens acompanyen i ens ajuden a cuidar el jardí i donen alegria als nens i nenes que ens visiten.