LA NOSTRA FILOSOFIA

Nou concepte d'odontologia

A Clínica Pijoan volem l'atenció dels nostres pacients per millorar el món mentre millorem el seu somriure. Mirem el món d'una forma positiva i ens agrada escoltar i compartir totes les experiències.

Som conscients de la necessitat d'una boca sana i bonica però també de millorar la salut física i mental dels nostres pacients. A Clínica Pijoan ens definim com una combinació de clínica d'especialistes i clínica familiar: clínica d'especialistes perquè els professionals ofereixen i realitzen les millors i últimes solucions; i clínica familiar perquè tenim cura de tots els membres d'una família amb afecte, i cuidant l'experiència dels pacients abans, durant i després d'estar a Clínica Pijoan.

Resultats bonics i naturals

Un aspecte que ens caracteritza és que sempre busquem aconseguir somriures naturals, bonics i gens artificials. El somriure és una part important del nostre rostre i per això creiem que ha de reflectir naturalitat i confiança. Volem que els nostres pacients se sentin còmodes amb el seu somriure i que es puguin expressar amb llibertat.

El nostre equip està en formació constant per poder aplicar les últimes novetats en odontologia en els tractaments dels nostres pacients. Som uns apassionats de la bellesa i per això tenim en compte aspectes com la proporció Àurea per obtenir un somriure de cine.

· Un gran somriure diu molt de tu.

· Imagina't una vida de somni, gaudint de les persones que més estimes, i on puguis somriure amb confiança, donant la millor versió de tu mateix.

· Vine a conèixer el nostre equip altament qualificat.

· Mengem vàries vegades cada dia, donat el 100% de poder de masticació.

· T'ajudem a recuperar la boca amb tècniques modernes.

· T'ajudem a tenir el teu millor somriure.