Contacta

Contacta amb nosaltres

Per qualsevol dubte que tinguis o que vulguis informar-te sobre qualsevol cosa, envia’ns el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb vosaltres el més ràpid possible.

HORARI
De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 

E-MAIL
admin@clinicapijoan.com

On som?

Estem situats just a la cantonada amb el carrer Sagunt, molt aprop de la plaça de la Plana i de la Plaça Pep Ventura.

Carrer de Guifré 168-170
08914 Badalona

Com arribar?

Transport públic

METRO
Parada de metro de Pompeu Fabra (L2). Baixeu per Avinguda Sant Ignasi de Loiola i gireu a la dreta per carrer Guifré, passant el carrer Conquesta fins a l’alçada del carrer Sagunt.

RODALIES DE RENFE
Estació de Badalona (R1). Desplaceu-vos pel carrer Sant Isidre, gireu a l’esquerra per Avinguda Sant Ignasi de Loiola, fins a carre Guifré. Gireu a l’esquerra, passeu carrer Conquesta, i arribeu fins al 168-170.

BUS
Parada:
 Progrés – Güell i Ferrer (B29 – B26 – B3 – B4)
Parada: Roger de Flor – Alfons XII (B29 – B26 – B5)
Parada: Sant Ignasi de Loiola – Pl. del Rector Rifé (B33 – B44 – B26 – B1 – B3 – B4 – B7 – B6)

Vehicle privat

Podreu aparcar fàcilment en els parkings més propers, com són el Parking Saba La Plana (de la plaça de la Plana), al Parking Mercat Nou (del carrer Alfons XII ) o el Parking Marina (carrer de Marina).

SI VENIU PER L’AUTOPISTA DEL MARESME, C-31:
Sortida 3 cap a Sant Adrià de Besòs/Badalona Sud. Incorporeu-vos a Avinguda del Marquès de Mont-Roig/N-II. A la rotonda, agafeu la segona sortida per Carrer de Pau Claris. Gireu a la dreta per Avinguda d’Alfons XIII  Gireu a la dreta per Carrer de Sagunt. Gireu a l’esquerra a la tercera cruïlla a Carrer de Guifré.

SI VENIU PER LA B-20/B-20:
Sortida 21 cap a Badalona Centre/Montigalà/Montcada i Reixac. Incorporeu-vos a Avinguda de Conflent. Gireu a la dreta per Avinguda Martí Pujol 1,8 km. Gireu a la dreta per Carrer d’Ignasi Iglesias. Continueu a Carrer d’Alfons XII. Gireu a l’esquerra per Carrer de Sagunt. Gireu a l’segona esquerra a Carrer de Guifré.