ET PRESENTEM EL NOSTRE EQUIP

Especialistes en odontología

El nostre equip farà tot el possible perquè la teva estada a la nostra clínica sigui el més agradable possible. Els nostres doctors especialistes de diferents àrees de l'odontologia estan a la teva disposició per millorar el teu somriure i millorar la teva salut i recuperar la funció.
 

DR. ANTONI PIJOAN I CALONGEDirector i fundador de la Clínica Pijoan. Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona en juny de 1980. Especialista en estomatologia per la Universitat de Barcelona, Escola d'Estomatología 1982. Més de 30 anys d'experiència solucionant malalties bucodentals

DR. ANTONI PIJOAN I MONNÉLlicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona 2001. Màster en Odontologia integrada d'adults per la Universitat de Barcelona. Instructor en el Màster Odontologia Integrada. Instructor de cursos intensius de periodòncia i implantologia per la Universitat de Barcelona. Pràctica privada en periodòncia, pròtesis i implants.

DR. IGNASI CHACON I CANUTLlicenciat en Odontologia Especialista en Ortodòncia. Postgraduat en Prótesis Dental. Màster en Ortodòncia. Diplomat en Ortodòncia per la Charles H.Tweed Foundation 2009 (Tucson, Estats Units). Especialista en Invisalign i Ortodòncia Lingual. Categoria Invisalign: Diamond Doctor. Pràctica exclusiva de ortodòncia.

DRA. MARIEL KÖNIG I DOMINICILlicenciada en Odontologia per Universitat de Barcelona. Màster en odontopediatria per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Infermeria per la Universitat de Barcelona. Pràctica privada en exclusiva odontopediatria.
 

CARME MONNÉFundadora i directora de la Clínica Pijoan. Higienista dental. Formada en tractaments periodontals i de rehabilitació.

DORI JIMÉNEZHigienista bucodental. Instrumentista en cirugía d'implants. Formació continuada en control i tractament de malalties periodontals, ortodoncia i rehabilitació protèsica. Diploma operadora RX. Forma part de l'equip de la Clínica Pijoan des de l'any 2007.

LAIA FERNÁNDEZHigienista bucodental. Instrumentista en cirugía d'implants. Formada en tractaments periodontals i ortodoncia.

STEFANNI GAUTOHigienista bucodental. Instrumentista en cirugía d'implants. Formada en tractaments periodontals, rehabilitació protèsica i ortodoncia. Atenció al pacient.