El nostre equip

Sobre nosaltres

Creadors de somriures, aquesta és la definició amb què ens sentim més còmodes

Un gran equip humà i una atenció integral.

Dins la nostra clínica disposem de tota la tecnologia necessària i d’un equip de metges especialitzats per evitar que haguem d’externalitzar cap pràctica ni tractament. Clínica Pijoan s’ocupa de tot per tal de garantir el teu somriure.

Filosofia

A Clínica Pijoan volem trencar les idees incòmodes de visitar el dentista. Mirem el món d’una forma positiva i ens agrada escoltar i compartir totes les experiències.

Som conscients de la necessitat d’una boca sana i bonica però tambè de millorar la salut física i mental dels nostres pacients.

Ens definim com una combinació de clínica d’especialistes i clínica familiar. Clínica d’especialistes perquè els professionals ofereixen i realitzen les millors i últimes solucions. Clínica familiar perquè tenim cura de tots els membres d’una família amb afecte i cuidant l’experiència dels pacients abans, durant i després d’estar a Clínica Pijoan.

Una clínica amb molta màgia

Descobreix la nostra clínica

01.

Espais de tractament

Tots els espais de Clínica Pijoan estan dotats amb l’última tecnologia, per posar a disposició dels nostres pacients la més alta qualitat en un entorn clínic. Els nostres espais tenen un disseny molt acurat i totalment conseqüent amb la filosofia Clínica Pijoan.  

02.

Àrea de recepció i el petit saló

Et rebem en un espai agradable per fer-te sentir especial des del primer instant on el Et rebem en un espai agradable per fer-te sentir especial des del primer instant. El nostre personal de recepcio farà que et sentis com a casa. El petit saló és un espai reservat on mentre esperes la visita pots fer una lectura de les últimes revistes de tendències…

03.

Jardí mediterrani

Per a l’equip de Clínica Pijoan el Mediterrani significa molt, el mar i la muntanya de casa nostra. Amb l’olivera com a eix central volem aconseguir un espai de reflexió, meditació ple d’armonia i vida.

Dins el jardí hem incorporat uns amics de la família, els gnoms que ens acompanyen i ens ajuden a cuidar el jardí i donen alegria als nens i nenes que ens visiten.

04.

Gabinet dental

El gabinet dental és un espai on el pacient rep la energia dels nostres professionals per millorar el seu estat dental i anímic. És el punt màgic on tot l’equip de Clínica Pijoan hem de demostrar el que oferim als nostres pacients.

Un equip de professionals en el sector

El nostre equip

Dr. Antoni Pijoan i Calonge

Director i fundador de la Clínica Pijoan. Llicenciat en Medicina i cirugia per la Universitat de Barcelona en juny de 1980. Especialista en estomatologia per la Universitat de Barcelona, Escola d’Estomatologia 1982. Més de 30 anys d’experiència solucionant malalties bucodentals.

Dr. ANTONI PIJOAN I MONNÉ

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona 2001. Màster en Odontologia integrada d’adults per la Universitat de Barcelona. Instructor en el Màster Odontologia Integrada. Instructor de cursos intensius de periodòncia i implantologia per la Universitat de Barcelona. Pràctica privada en periodòncia, pròtesis i implants.

DR. IGNASI CHACON CANUT

Llicenciat en Odontologia Especialista en Ortodòncia. Postgraduat en Prótesis Dental. Màster en Ortodòncia. Diplomat en Ortodòncia per la Charles H.Tweed Foundation 2009 (Tucson, Estats Units). Especialista en Invisalign i  Ortodòncia Lingual.
Categoria Invisalign: Diamond Doctor. Pràctica exclusiva de ortodòncia

CARME MONNÉ

Fundadora i directora de la Clínica Pijoan. Higienista dental. Formada en tractaments periodontals i de rehabilitació.

DORI JIMÉNEZ

Higienista bucodental. Instrumentista en cirurgia d’implants. Formació continuada en control i tractament de malalties periodontals, ortodòncia i rehabilitació protèsica. Diploma operadora RX. Forma part de l’equip de la Clínica Pijoan des de l’any 2007.

STEFANNI GAUTO

Higienista bucodental. Instrumentista en cirurgia d’implants. Formada en tractaments periodontals, rehabilitació protèsica i ortodoncia. Atenció al pacient.

LAIA FERNÁNDEZ

Higienista bucodental. Instrumentista en cirurgia d’implants. Formada en tractaments periodontals i ortodoncia.

T'atendrem al

93 460 33 40

Carrer de Guifré, 168, 170, 08914 Badalona, Barcelona

Reserva ara
la teva cita