TOT SÓN AVANTATGES

Totes les especialitats en un mateix centre

Més de 10.000 pacients atesos amb extraordinaris resultats resumeixen la nostra feina de 40 anys. Un èxit que radica en la combinació d'experiència, especialització i tracte personalitzat. El fet de comptar amb un equip multidisciplinari aporta beneficis per als nostres pacients i ens permet tenir els preus més competitius.
 

Totes les especialitats amb un plus d'estètica

A Clínica Pijoan ens encanta la bellesa, i per això els nostres dentistes s'han format en aquest camp, aplicant les millors tècniques i millors materials.

Veiem el que altres no veuen

Disfrutaràs dels avantatges de poder disposar d'un TAC 3D, una tecnologia disponible en poques clíniques. Gràcies a aquesta tecnologia, podem veure elements que s'escapen en una radiografia convencional i planificar els casos d'implants i estètica amb una precisió de dècimes de mil·límetre. D'aquesta manera els tractaments són més segurs, predictibles i més ràpids


Mètode propi en tractaments personalitzats i especialitzats

A Clínica Pijoan posem molt de valor en la forma mèdica de cuidar la salut bucodental dels nostres pacients. Aquest mètode d'excel·lència ha estat creat pel Dr. Antoni Pijoan i Calonge, seguit per tot l'equip, permetent recuperar l'afecte i l'honestedat per la professió i els pacients.

Demana'ns el que necessitis

Creiem que el temps que passis amb nosaltres hauria de ser tan perfecte com el teu tractament. Entre altres coses, a la nostra clínica gaudiràs de Wi-Fi gratis. Demane'ns aigua si la necessites, gaudeix d'un massatge a la sala d'espera o demane'ns música per escoltar durant el teu tractament. I si necessites alguna cosa més, comenta-ho amb la nostra recepcionista.

Financiació i mutues

En cas de necessitar finançament, disposem de cobertura durant 12 mesos sense interessos per tu i fins a 5 anys en condicions molt bones. Ens adaptem a les teves possibilitats de pagament.