UNA CLÍNICA AMB MOLTA MÀGIA

Simplicitat i comoditat, perquè gaudeixis del teu tractament

Dins la nostra clínica disposem de tota la tecnologia necessària i d'un equip de dentistes especialitzats. Clínica Pijoan s'ocupa de tot per tal de garantir el teu somriure mentre gaudeixes de l'experiència.01. Espais de tractament


Tots els espais de Clínica Pijoan estan dotats amb l'última tecnologia, per posar a disposició dels nostres pacients la més alta qualitat en un entorn clínic. Els nostres espais tenen un disseny molt acurat i totalment conseqüent amb la filosofia Clínica Pijoan.
02. Àrea de recepció i el petit saló


Et rebem en un espai agradable per fer-te sentir especial des del primer instant, on el nostre personal de recepció farà que et sentis com a casa. El petit saló és un espai reservat on mentre esperes la visita pots fer una lectura de les últimes revistes de tendències...
03. Jardí mediterrani


Per a l'equip de Clínica Pijoan el Mediterrani significa molt, el mar i la muntanya de casa nostra. Amb l'olivera com a eix central volem aconseguir un espai de reflexió, meditació ple d'harmonia i vida.

Dins el jardí hem incorporat uns amics de la família, els gnoms que ens acompanyen i ens ajuden a cuidar el jardí i donen alegria als nens i nenes que ens visiten.
04. Gabinet dental


El gabinet dental és un espai on el pacient rep l'energia dels nostres professionals per millorar el seu estat dental i anímic. És el punt màgic on tot l'equip de la Clínica Pijoan demostrem el que oferim als nostres pacients.

A la nostra sala d'espera podràs relaxar-te i gaudir de les nostres instal·lacions:

- Disfrutaras d'un massatge en el sofá de la sala.

- Et podràs conectar al nostre Wi-Fi de forma gratuïta.

- Podràs gaudir de música personalitzada.

GALERIA

Així de bonica és la nostra clínica